miércoles, 12 de noviembre de 2008

CAL LA VAGA DE DEMÀ?

Demà tindrà lloc la segona vaga preventiva als centres escolars de Catalunya, com a mesura de pressió davant del debat de la llei d'educació que s'està portant a terme a partitr d'avui al Parlament de Catalunya.
Tot i la separació ideològica existent entre el PSC i CiU i punts de trobada difícils en alguns temes, es comprensible que siguem conscients que el nostre País no es pot permetre el luxe de tornar-nos a barallar (com planteja IU-EUIA) amb el tema pública concertada.
Crec que ja tenim prou desgràcia amb la visió sectària i reduccionista d'algun sindicat especialitzat en l'àmbit de l'ensenyament públic, per dedicar-nos a la guerra ideològica enlloc de treballar colze a colze per treure el nostre castigat sistema educatiu del pou on alguns s'obstinen a continuar esfonsar-nos.
Hi ha d'haver un pacte polític que prioritzi la millora del sistema des 'un punt de vista realista i amb objectius de millora concrets, teneint en compte que el sistema educatiu no es serveix a ell mateix sinó que ha de preparar a les futures generacions del nostre País. Si us plau pactin! i a treballar!!

No hay comentarios: