miércoles, 12 de noviembre de 2008

BRAVAL, UNA BONA INICIATIVA

Avui he estat convidat per l'amic Masabeu a un dinar de treball de temes vinculats a la inmigració (educació, treball, problematiques socials vinculades,...).
La veritat que ha estat una experiència molt interessant conversar amb 7 persones del món económic i social de la nostra ciutat que per sobre de les ideologies polítiques i creences religioses tenen l'oprtunitat de generar un debat tranquil i enriquidor respecte a una temàtica la inmigració que s'ha d'afrontar amb les idees clares i cor centrat.
S'ha parlat de la "crisi"económica, el sistema educatiu, els valors, la tramitació de contractes de treball, problemàtiques punyents socialment parlant, etc...
Cal afirmar també que la tasca de Braval és extraordinària pel barri del Raval, pel districte de Ciutat Vella, un treball que utilitza l'esport com a motivació als joves de famílies fruit de la marginació per mantenir-se dins del sistema educatiu i tenir recursos per sortir-ne de la marginació. El suport socioeducatiu es l'objectiu "encobert" l'esport és l'eina motivadora, els resultats la prova de l'èxit.
http://www.braval.org/

No hay comentarios: