miércoles, 24 de diciembre de 2014

FEM NADAL A L’EIXAMPLE

L’enllumenat de la Gran Via, en el tram entre els carrers Bailèn i Muntaner, dissenyat per l’Estudi Emiliana Design en motiu del concurs Encén el Nadal.


Aquesta segurament serà l’última entrada que faci al meu bloc aquest 2014, per això m’agradaria desitjar-vos un bon Nadal a tots i una excel·lent entrada d’any, a més aprofito per comunicar-vos les múltiples activitats que fan les entitats i els equipaments del districte de l’Eixample durant aquestes festes.

Com cada any, la tradicional Fira de Reis s’instal·la a la Gran Via, al tram entre Rocafort i Muntaner, fins al 6 de gener. Enguany, en aquest mercat nadalenc hi trobareu més de 270 parades dedicades a joguines, i tota mena d’objectes per regalar. Aquesta, però, no és l’única fira destacada que s’organitza a l’Eixample durant les festes, la Fira de Nadal de la Sagrada Família, que va acabar el passat dimarts dia 23, també és un punt de trobada per comprar regals aquest Nadal. Aquest mercat va néixer als anys seixanta i s'ha convertit en una de les fires nadalenques de més tradició de l'Eixample per anar a comprar figures pessebrístiques.

Un altre de les activitats més destacades i aclamades per fer al districte durant aquestes festes és la pista de patinatge sobre gel de plaça Catalunya, que estarà fins a l’11 de gener, i per dotzè any consecutiu, la “Mostra de Jocs i Joguines de l´Eixample: Juga i tria omple el Centre Cívic Fort Pienc” també se celebrarà fins el dia 30 de desembre amb una gran varietat de jocs i joguines, que permetran descobrir, jugar, experimentar i provar les novetats del mercat en previsió a les properes adquisicions nadalenques. A més, l'Escola Ferran Sunyer i Escola Mallorca del districte de l'Eixample obriran les seves portes per acollir els infants, nois i noies i joves que vulguin participar en les activitats de dinamització educativa que s'hi organitzen.

Aquestes i moltes altres activitats que trobareu anunciades al web del districte se celebraran aquest Nadal i són el reflex que l’Eixample té una intensa activitat econòmica, comercial i cultural. Per això, m’agradaria que aprofitéssim aquestes festes per fer comerç de barri, i donar suport als petits i mitjans comerciants que se situen al districte.

Ja per acabar m’agradaria felicitar als guanyadors d’Encén el Nadal, el concurs de disseny d’enllumenat nadalenc dels carrers Gran Via i Aragó pels seus dissenys i destacar l’enllumenat del Passeig de Gràcia que estrena llums aquest any inspirats en els arcs catenaris modernistes d’Antoni Gaudí.

Bon Nadal, bones festes i bona entrada d'any a tothom.


Els arcs catenaris modernistes d’Antoni Gaudí que enllumenen el Passeig de Gràcia.

No hay comentarios: