viernes, 3 de octubre de 2014

UN INICI DE CURS EXCEL·LENT

Després d’un període de descans a causa de les vacances d’estiu i la moguda agenda d’inici de curs, tornem a reactivar el bloc.

Primer de tot m’agradaria fer una valoració molt positiva d’aquest començament de curs. Gràcies a la bona col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat hem realitzat una sèrie de millores per gestionar un sistema educatiu amb la millor excel·lència possible.

M’agradaria destacar que aquest inici de curs no hi ha hagut cap impacte negatiu pel que fa a professorat, ja que hi ha hagut un increment de 73 nous docents a Barcelona. Hem millorat els centres d’infantil i primària gràcies a les obres realitzades durant aquest estiu en què s’ha fet una inversió de 17M€ per millorar 121 centres de primària. També hem apostat per eliminar els barracots. S'estan fent obres a l’escola Encants a Sagrada Família i l’escola Univers a Gràcia. A més, estem treballant en l’escola Can Fabra i l’any que ve comencen les obres a l’escola Maquinista. Pel que fa a les beques menjador, aquest curs, 16.000 famílies gaudeixen de l’ajut, una aposta que es va iniciar amb aquesta política d’equitat ara farà 3 cursos.

Des d’Unió hem treballat i continuarem esforçant-nos per mantenir aquesta situació i millorar l’educació a Barcelona. De moment els resultats han estat positius, ja que hem obtingut els millors resultats educatius amb un 89% de graduats a 4rt ESO i ens posicionem 4 punts per sobre la mitjana de Catalunya.

Aquí us deixo l’entrevista que em van fer a Barcelona Televisió (BTV) el passat 15 de setembre on explico aquestes i d’altres millores d’aquest inici de curs:

http://www.btv.cat/btvnoticies/2014/09/15/entrevista-completa-al-regidor-deducacio-gerard-ardanuy/

Per una altra banda, i ja per finalitzar el contingut d’aquesta publicació, m’agradaria agrair l’esforç i la il·lusió de totes les entitats i persones que, any rere any, ens permeten gaudir de la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample. Aquest any s’ha tancat un programa festiu en què conviuen la festa amb el compromís social, la cultura, l'esport i l'activitat comercial. Si no us hi heu passat, encara teniu l’oportunitat, fins a aquest diumenge 5 d’octubre, de gaudir de les activitats populars i culturals d’aquesta festa.




No hay comentarios: