viernes, 10 de octubre de 2014

PRIMER CONGRÉS MUNDIAL SOBRE ANTONI GAUDÍ

La publicació d’aquesta setmana m’agradaria dedicar-la a una gran figura de la nostra cultura i el nostre país com és Antoni Gaudí.

Avui finalitza el Primer Congrés Mundial sobre l’arquitecte. Durant tota la setmana 300 experts d’arreu del món i 40 ponents han exposat, a la Universitat de Barcelona, estudis científics inèdits sobre aquest geni del modernisme.

Aquesta és la primera edició d’un programa de sis congressos d’investigació que es faran cada dos anys a la ciutat, cadascun centrat en l’estudi d’una obra de Gaudí, enguany el congrés ha estat dedicat a la Colònia Güell.

Antoni Gaudí és un dels principals símbols de la nostra cultura, és l’únic arquitecte que té 8 obres declarades patrimoni de la humanitat, entre elles, la famosa Sagrada Família, situada al districte de l’Eixample, o la Casa Batlló i la Pedrera. L’innovador mètode de treball que va crear Gaudí i la gestió que va fer de la seva creativitat ha permès avui en dia obrir nous camins per a les empreses a través de la cultura i explorar noves fórmules en el sector empresarial.


Aquí us deixo uns vídeos que parlen sobre el Congrés i la figura d'Antoni Gaudi.




No hay comentarios: