viernes, 2 de abril de 2010

VALORACIÓ DEL PLA D'EQUIPAMENTS ESCOLARS 2008-2011 A BARCELONA. GENUÏNA POLÍTICA D'APARADOR !!

http://www.gardanuy.blogspot.com

El passat dimarts vaig tenir la oportunitat de poder presentar amb el nostre President de grup municipal i futur Alcalde, Xavier Trias, el balanç que hem eleborat al Pla d'Equipaments Escolars 2008-2011, venut a bombo i plateret per l'Alcalde Hereu fa gairebé tres anys.

A pricipis de 2008 l'Alcalde de Barcelona i el Conseller d'Educació, van signar un conveni que donava llum al Pla d'equipaments escolars de Barcelona 2008-2011, segons l'Alcalde Hereu aquesta era l'aposta més important de la història de la nostra ciutat i la constatació del compromís de l'Ajuntament de Barcelona amb l'educació. Aquest pla va venir precedit d'un gran desplegament mediàtic per part de l'Ajuntament, s'insistia en els 411 M€ que s'invertirien a Barcelona!!

Han passat ja tres anys d'ençà d'aquest acord i fent balanç podem afirmar amb solvencia que el gran compromís ha estat un nou fracàs per part del Govern de la Ciutat, amb el seu Alcalde al capdavant, han estat mesos d'il·lusions per part dels pares, dels mestres i dels alumnes, a hores d'ara la frustració és el més comú en tots d'ells.

El Govern d'Hereu torna a patinar, torna a prometre allò que no fa i busca, com ja ens te acostumats, la foto i el titular d'avui oblidant-se de donar copmpliment a la ciutadania.

Balanç molt poblre del Pla d'equipaments escolars a Barcelona, sobretot si parlem de les noves construccions. No s'ha construit i posat en funcionament cap de les infraestructures descrites en el Pla.

Sis centres de d'infantil i Primària en barracots, dues de les quals des del curs 2007-2008. Cap IES construit, ni cap centre d'adults, ni cap escola de música, ni cap dels 10 serveis educatius previstos, respecte a la inversió en remodelació de centres, es porten invertits només un 19% dels recursos previstos. Cal dir que només manca un any per finalitzar la vigència del Pla. Per tant podriem qualificar l'aplicació d'aquest com a altament insatisfactòri, un autèntic "foc d'encenalls". AUTÈNTICA POLÍTICA D'APARADOR

Us passo l'enllaç a la documentació que hem eleborat respecte al balanç del Pla on podras veure amb més detall les dades analitzades, espero que et siguin d'utilitat

http://www.slideshare.net/xaviertrias/balan-pla-dequipaments-escolars-de-barcelona

No hay comentarios: