jueves, 4 de junio de 2009

MÉS RECURSOS PER COMBATRE LA FRACTURA DIGITAL

Us reprodueixo la meva intervenció respecte una proposta que va presentar ERC per incrementar els recuros d'alfabetització digital a la nostra ciutat.

Penso que està bé que els ajuntaments i concretament el de Barcelona agafin mes responsabilitat en un tema tant clau com és el de l'alfabetització digital. Volia però expressar que és fonamental elaborar una estratègia general respecte a l'us de les TIC a la nostra ciutat, aixó ens donaria en primer lloc un mapa de necessitats i mancances, però alhora també d'oportunitats.Vull recordar que el meu grup de CiU va presentar i va ser acceptat pel govern una proposta de realitzar el Lleibre blanc de les telecomunicacions a la ciutat de Barcelona.

L'alfabetització digital és clau per combatre la fractura social que pot provocar, en la gent gran però també amb aquells que no se la poden permetre económicament, cal doncs combatre amb fermesa qualsevol tipus de desigualtat i també en aquest cas. El món educatiu, és una peça clau, però també ho és l'accés universal a internet.

En la situació que tenim d'atur en aquets moments ens hauria de portar a reflexionar de quina manera podem ajudar a aquetes persones a no perdre el tren. Les TIC han de ser una nova oportunitat.

A aquest ajuntament li manca una estratègia clara i molts, molts i molts recursos per portar-la a terme, és com gairebé sempre una qüuestió de prioritats!!!!

No hay comentarios: