miércoles, 27 de mayo de 2009

CAMPANYA EUROPEES I MISSATGE SOCIAL

Ahir vaig tenir l'oportunitat d'assistir a l'acted e propostes socials de CiU ena aquesta campanya, una bona oportunitat de debatre a propòsit de quelcom important per la nostra ciutat i el nostre país, mentre uns el PSOE-PSC i el PP es passen el día tirant-se el plats pel cap i sense plantejar cap proposta que no sigui "que viene la derecha " o " Vamos a echarlos", nosaltres vàrem llençar algunes propostes interessants, voldria destacar-ne una essencialment la reducció de l'IVA del 7% al 4% a les entitats socials i d'atenció a la dependència, mesura pràctica que pot ajudar a millorar la fotuda situació económica d'aquestes entitats atrapades per la no finançada i caòtica llei de l'autonomia personal, el típic brindis al sol al que el govern actual ens té acostumats.

1 comentario:

Aitor Carr dijo...

Convergència i Unió i els drets del poble palestí

El 14 de Maig el candidat de Convergència i Unió a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va assistir juntament amb altres destacats membres de la federació nacionalista a un sopar en què es commemorava la fundació de l’estat d’Israel. Segons el diari La Vanguardia, a aquest sopar hi van assistir diferents “simpatitzants amb la causa israeliana”. Partint de la base que en Ramon Tremosa és lliure d’assistir als actes que consideri, no podem evitar fer-vos una sèrie de preguntes:
- Per què no ha assistit Ramon Tremosa a cap dels actes organitzats per la Comunitat Palestina de Catalunya o per les diferents associacions de solidaritat amb Palestina?
- Per què no va assistir en Ramon Tremosa o cap membre de Convergència i Unió a la l’acte de presentació de l’Associació Catalana de Jueus i Palestins celebrada a l’Ateneu Barcelonès?
- Ramon Tremosa recolza el dret a l’auto-determinació del poble palestí?
- Fa seves les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen el final de la ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?
- La postura de Ramon Tremosa representa a la de Convergència i Unió?
- Quina és la postura de Convergència i Unió respecte al dret a l’auto-determinació del poble palestí i les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen la fi de l’ocupació militar israeliana i la creació d’un estat palestí?
Si els dirigents de la federació nacionalista no són capaços de respondre a aquests interrogants després de la massacre de Gaza i de l’onada d’indignació que va recórrer la societat catalana, si no són capaços de dir, com està fent de forma reiterada Barack Obama, que les colònies israelianes a territori palestí són il•legals i que el poble palestí té el dret inalienable de dotar-se d’un estat sobirà, és que han perdut el contacte amb la realitat de la societat catalana i amb la realitat política internacional. Ha arribat l’hora de saber si Convergència i Unió respecte els drets humans i nacionals del poble palestí.

Atentament,
Xarxa d’Enllaç amb Palestina
(www.palestina.cat/info@xarxapalestina.org)