viernes, 22 de mayo de 2009

AMPLIACIÓ VORERES DE BALMES QUIN DESASTRE!!!


Per una vegada que s'inverteix a l'Eixample, en un projecte necessari com és l'ampliació de voreres del Carrer Balmes, ens trobem amb un autentic nyap que ens dedica el Govern municpal del districte. Hem refereixo a l'ampliació de voreres que s'esta fent , entre Valencia i Mallorca.

Després de que un grapat de veïns em van informar del desatre que estan fent, vaig anar-ho a comprovar personalment, visc molt a prop, i la veritat es que és surrealista, les voreres són mes altes que les entrades als negocis i vivendes, un desnivell que arriba a un pam en algunes parts del carrer.
He entrat un prec per escrit a l'ajuntament per que ho arreglin de forma urgent i alhora obrin un expedient per depurar responsabilitats, tot procurant que la resta de l'obra la facin amb un criteri més lògic.

Si per un cop tenim uns fons que ens ajuden a millorar voreres però els apliquem d'aquesta manera denota deixadesa, una administració com la municipal ha controlar millor les obres que lidera i ha d'escoltar les queixes que de fa dies els veïns els hi estant fent.

Una mica d'atenció si us plau!!

Us anexo el video que publicava ahir La vanguardia digital, es molt clarificador

http://www.lavanguardia.es/premium/publica/publica?COMPID=53707254699&ID_PAGINA=200806163&ID_FORMATO=9

1 comentario:

Dies de sons dijo...

Gerard, les presses per arribar a les eleccions amb les obres acabades comporta aquest tipus de desastres. A Esplugues també ens va passar alguna cosa similar temps enrere.

Salutacions!