domingo, 15 de abril de 2012

LA FP PEÇA CLAU PER A LA NOVA ECONOMIA

Tenim un repte de ciutat envers la FP, existeix a la nostra ciutat un conjunt de centres, uns 90, que estan majoritàriament ben especialitzats, tenim una oferta d'especialitats ben distribuïda i equilibrada, una estratègia de mobilitat d'estudiants i professors per conèixer altres realitats europees, tenim centres ben equipats i amb bon professorat, un total de gairebé 30.000 alumnes per al curs 2012/2013.

Disposem d'un instrument institucional per fomentar la FP a la nostra ciutat www.fundaciobcnfp.cat, que liderada per l'ajuntament i les principals institucions del nostre pais, ha desenvolupat eines per promocionar (guia de la fp a bcn, anuari de la FP , etc). El repte es troba en com involucrar l'empresa alhora de incorporar la FP com a actiu estratègic de les companyies, aquí l'ajuntament vol obrir camí.

Hem d'incrementar el nombre d'empreses que tenen alumnes es en pràctiques, hem de treballar amb les companyies per canviar les estratègies de gestio del coneixement i podem aconseguir que l'empresa entri amb mes força als centres educatius. En la situació econòmica actual tenim una oportunitat d'or per enfortir-nos com a pais,enfortit la nostra FP,enfortim les nostres empreses, cal aprofitar l'oportunitat que tenim.

www.fundaciobcnfp.cat

No hay comentarios: