martes, 2 de noviembre de 2010

DEMANO QUE EL GOVERN COMPLEIXI LES SEVES PROMESES, CONSTRUEIXI I POSI EN FUNCIONAMENT ELS 7 IES I 7 CEIPS PROMESOS EN AQUEST MANDAT

www.gardanuy.blogspot.com

El passat 2008, el Conseller d'educació de Catalunya, l'Ernest Maragall i l'alcalde de Barcelona Jordi Hereu, van anunciar la aposta més important feta a la història per l'educació a la ciutat, el compromís d'invertir, entre les dues administracions 411 M€ en infraestructures educatives a la nostra ciutat en el periode 2008-2011, l'anomenat Pla d'equipaments escolars 2008-2011 .
Una part d'aquesta estratosfèrica inversió es referia a la posada en la cobstrucció i posada en funcionament de 14 equipaments educatius, 7 ceip i 7 ies al llarg de la vigència del pla, una promesa que a hores d'ara, a manca d'un any per finalitzar el pla no s'ha fet realitat. Cap dels 14 equipaments nous previstos no s'ha posat en servei, nio tan sols s'ha construit.
Hi ha un seguit d'exemples clamorosos d'aquest incompliment.
Us anexo la intervenció feta aquest divendres passat al Plenari i la resposta de la regidora d'educació. Ara resulta que l'ajuntament de Barcelona no te res a veure amb la construcció dels centres escolars pendents. No va semblar així,l'any 2008!!

No hay comentarios: