viernes, 4 de septiembre de 2009

HEREU "MISSING IN ACTION"

Comença el curs polític a la nostra ciutat i aquets dies hi ha la constatació que l'alcalde de la meva ciutat, està , com es titula la mítica pel·licula de Chuck Norris, desaparegut en combat.

Aquest estiu, com cada estiu hem comprovat l'idili que l'alcalde té amb la imatge d'una ciutat que si o si la vol trasgresora, quan la majoria silenciosa i "patidora" de la nostra ciutat n'està fins el gorro. començavem l'estiu amb el llauners, amb els carotes que s'aprofiten sota l'etiqueta de "alternatius" de la majoria dels veïns i veïnes de Barcelona, que sóm els ximples que paguem hipoteques, lloguers, llum, aigua, gas, que paguem impostos i els nostres bitllets de metro, per exemple.

On veiem que es destrossa la Parc Joan Miró sense informar-ne als veïns per instal·lar un parc de Bombers provisional,que no construeix l'ajuntament sinò l'Hospital Clínic i del qual sembla que no hi havia ni permís d'obres ni cap tipus de planos ni projecte executiu, jo mateix com a regidor els vaig demanar i no s'em va donar cap resposta. Aplaudeixo també l'actitut dels més de 800 veïns que van sortir al carrer el passat 2 de setembre per protestar respecte a les formes de fer del districte, cosa que em demostra que lluny dels circuits de "participadors professionals" important, consolidat i habitual, hi han persones que es mobilitzen de forma respectuosa i pacífica per defensar els seus interessos.

Un estiu que ens ha portat el debat, lamentable i duríssim de la prostitució al carrer i una ciutat en un estat de degradació lamentable, avui un company em deia que l'alcalde ahir es discutia amb el director de El Periodico, enmig d'un acte públic i li deia que Barcelona no te problemes amb la prosticució al carrer i que els mitjans exageraven. La veritat és que aquesta ciutat està en hores baixes i encara és hora que el nostre Alcalde hagi sortit als mitjans per donar resposta i mostrar-nos si te lideratge.

Tindrem una tardor calenta amb l'atur, avui han sortit les dades a la ciutat hem crewscut en mésd e 4.000 aturats al llarg del mes d'agost amb un total de més de 94.000, un 48% més que l'any passat i l'alcalde ni piu!

Moltes vegades he sentit una afirmació, que és certa i comprobada empíricament que diu que una alcaldia no la guanya l'oposició, la perd el govern, penso que a Barcelona porten aquest camí.

El que demana la gent del seu alcalde és que defensi a tots els ciutadans als que preten representar lluny de partidismes de saló, i com hem pogut comprovar alguns que seguim el dia a dia municipal, l'alcalde Hereu està comprant tots els números de la rifa, i si segueix així, es gairebé segur que li tocarà!!

He començat per una película d'acció clàssica i acabo per un "peplum" també classic que cada cop més em recorda més aquest govern municipal "La caiguda de l'imperi Romà".

No hay comentarios: