jueves, 27 de agosto de 2009

ELS POLÍTICS ESPANYOLS EN PLENA FORMA A L'ESTIU!!

Aquest estiu ens ha deixat des del punt de vista polític ens ha deixat algunes perles inpagables que demostren que la política espanyola nod escansa quan es tracta de Catalunya.

M'agradaria començar pel culebrot de l'estiu a propòsit de la sentència del TC respecte al ja degradat Estatut de Catalunya i les propostes de Manifestacions preventives, manifestacions posteriors a la sentència, reclamacions d'unitat d'acció Nacional a la resolució del TC que malauradament serà molt dificil que es produeixi.

La psicosi produida pel brot de grip A, que ha demostrat que les autoritats espanyoles, catalanes i Barcelonines no estan preparades per afrontar-les, amb una manca absoluta d'informació als seus administrats i creuant els dits per que el setembre tot surti bé.

i he deixat pel final l'últim , la proposta d'increment d'impostos als "rics", m'agradaria saber que volen dir els socialistes i comunistes amb la paraula "rics", suposo que es refereixen a la ja castigadisima classe mitja, aquells que paguen i paguen i mai reben res. Molts d'aquets són catalans que pagaran per ser classe mitjana (es a dir "rics" segons el sr. Blanco) i per ser catalans, ja sabem com funciona aixó!!

... Ah per cert!! m'oblidava de la reclamació de la Vicepresidenta Salgado de 6000 milions d'€ a les autonomies de la finaciació de 2008, aquests paios no tenen remei !! fa un mes ens "regalen" més de 3.000 M€ i ara haurem de retornar al govern d'Espanya la part proporcional dels 6000. ara bé en còmodes plaços!!

Com podeu comprovar els polítics espanyols no descansen a l'estiu i estan en plena forma!!!

No hay comentarios: