martes, 3 de mayo de 2011

JORDI HEREU: UN ALCALDE DE MAQUETES, UN CANDIDAT AMB CREDIBILITAT ZERO

www.gardanuy.blogspot.com

Jordi Hereu: un alcalde de maquetes i un candidat amb credibilitat zero

Els últims dies es demostren una part dels fets que fan d’Hereu un alcalde fallit i un candidat esgotat, que s’embolica amb la bandera per suposadament defensar Barcelona del govern de la Generalitat, mentre és incapaç de defensar Catalunya de l’atracament de l’estat amb els 1.400 milions d’euros del Fons de Competitivitat. És un alcalde a les ordres del PSOE, enlloc d’un defensor de Barcelona i Catalunya, posa per davant l'interés del seu partit al del país i dels barcelonins, tots li haguessim agrait a l'Alcalde de Barcelona que superant el seu partidisme habitual, hagues ajudat al nostre país en les seves justes reivindicacions que per culpa del Govern de l'Estat ofegen Catalunya.

Un altre exemple que evidència la manca de credibilitat que arrossega l’alcalde de Barcelona es que s’atreveix a prometre que desenvoluparà un conjunt d’equipaments a la antiga presó de la Model, mentre no ha estat capaç ni tan sols de complir el pla de construir 14 nous equipaments educatius (escoles i instituts) en els darrers 4 anys

Com tampoc ha fet possible el desenvolupament d’un altra illa d’equipaments promesa al principi de mandat, molt a prop de la Model , com l’Illa Germanetes (Consell de Cent, Viladomat, Borrell) on no s’ha fet cap dels 5 equipaments educatius i socials promesos per l’Alcalde.

Va començar el seu mandat posant la Plaça de les Glories com un dels seus principals projectes i encara es una maqueta i un gran objectiu com fa 4 anys!. Vol vendre futur amb un model de ciutat basat en l’urbanisme de grans edificis que ni podria fer ni podria pagar. La seva aposta es un model antic i esgotat, el model d’un alcalde de maquetes i un candidat amb credibilitat zero.

Ha criticat també que ara Hereu es presenti com el defensor dels aturats, però no ha fet cap critica al govern de l'estat ni ha proposat cap mesura, més enllà de trobar-se amb els sindicats i fer-se fotos amb pancartes reivindicatives, per reduir l'atur a la ciutat, mentre deixa un balanç tristíssim en aquest aspecte: va començar el seu mandat amb 50000 aturats i l’acabarà amb 110000, una evidència de la incapacitat d’afrontar, encara que sigui de manera pal·liativa, el més greu problema que pateixin els barcelonins.

3 comentarios:

Lena dijo...

Esperem que el nou govern reguli situacions com aquesta

Denuncien uns apartaments turístics il·legals a prop de la Sagrada Família http://ves.cat/aDjL

Lena dijo...

Denuncien uns apartaments turístics il·legals a prop de la Sagrada Família http://ves.cat/aDjL

Markus dijo...

¿Sabes que tu novia está casada? ¿Y que mientras tú escribes esto yo estaba con ella en París? ¿Sabes que le da asco que la beses? ¿Que está contigo porque yo la dejé? ¿Sabes que sigue enamorada de mí?