lunes, 6 de diciembre de 2010

GRAN COALICIÓ INDEPENDENTISTA A BARCELONA?

www.gardanuy.blogspot.com

Després de la noticia de la "gran coalició" a Barcelona que formarien el partit de Laporta SI, ERC i la CUP, voldria dir que més enllà del que pensem cadascú respecte al model de país i de relacions amb Espanya, el vot a les municipals ha de ser en clau més útil que mai, un vot que faci que la ciutat funcioni millor, penso que focalitzar una campanya com les municipals a la ciutat de Barcelona en clau independentista o no, és un gran error. El sobiranisme i l'independentisme Català va tenir en el marc de les eleccions al Parlament el seu moment.

El que cal plantejar-se, es si els mandats que els socialistes de Barcelona han contat amb el suport directe o indirecte d'ERC (suposadament independentista) han servit per que el govern d'Hereu hagi fet una ciutat millor.


A Barcelona cal un canvi d'actituts, un canvi que millori la realació entre el'ajuntament i els seus veïns, un govern que defensi la importancia de Barcelona a nivell nacional i internacional i que treballi intensament per enfortir la capitalitat catalana de Barcelona i que recuperi el prestigi, la qualitat de servei i es projecti com a referencia europea i mundial. Cal una opció política que aporti experiencia i coneixement de ciutat, que tingui vocació de servei i un projecte treballat al llarg d'anys de baix a dalt, aquesta pot ser perfectament CiU, que disposa de programa, projecte i de persones, amb en Xavier Trias al capdavant.


A la banda d'aquesta "gran coalició" que trobem, dubto molt que el Sr. Laporta tingui més programa que la independencia per millorar la nostra ciutat, veig que el Sr. Portabella tampoc va més enllà, del xec en blanc al govern d'Hereu als ultims anys a una opció més condicionada pel desastre electoral que es veu venir que a un altre cosa.


Tenim la ciutat com la tenim, tenim Barcelona com l'ha volgut l'Hereu, confosa i cansada d'aguantar un projecte esgotat, ara hi han alguns que han descobert la sopa d'all, com el sr. Laporta i d'altres que estan més preocupats de salvar els mobles a qualsevol preu com ERC i el Sr. Portabella. Penso que Barcelona necessita una opció amb més cara i ulls, i menys experiments.


No hay comentarios: