martes, 6 de julio de 2010

EIXAMPLE: A UN ANY DEL CANVI

www.gardanuy.blogspot.com

(Article publicat a la revista Barris de l'Eixample)

Manca un any de mandat municipal. Estem a un any del canvi a Barcelona. Mentrestant, confiem que a l’Eixample tindrem moltes oportunitats per arribar-hi a acords per al bé del nostre Districte i dels seus sis barris. Oferim i desitgem, doncs, vies de col·laboració, certament, però sense abaixar la guàrdia ni dimitir de la nostra responsabilitat com la força més votada a l’Eixample: el Districte té encara massa deures pendents, i el benestar de les persones i de les famílies a l’Eixample i les seves expectatives en moments de crisi com els actuals no admeten més demores. Per això, mentre treballem perquè aquests darrers mesos de mandat siguin prioritàries les mesures socials, de suport al comerç i a l’emprenedoria, i de la millora dels serveis a les persones, preparem l’alternativa d’en Xavier Trias, que oferirà a l’Eixample més seguretat, més llum, més qualitat de vida i més vitalitat.

2 comentarios:

victor Bedolla dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
victor Bedolla dijo...

Bon dia

Sóc un veí del carrer provença, a l'alçada de la presó Model. Us volia consultar quin és el vostre projecte respecte als problemes que tenim al barri en el cas d'aconseguir l'alcaldia i si dins de les vostres possibilitats ens poguessin ajudar.

1. Tenim obres de l'Ave des de fa mes d'un any, al carrer provença entre josep tarradellas i entença, ningu ens dona cap mena d'informació sobre la duració de les obres, tenim el carrer fet una trinxera , sense voreres, sense arbres perque els han tret i en aquesta zona dona molt el sol i sense arbres es insoportable, tampoc tenim fanals,estem sense mobiliari urbà, sense comerç perquè tots han plegat. M'agradaria saber quin projecte teniu per aquesta zona del carrer provença, ens van dir de fer una zona 30 amb arbres al estil d'Enric Granados, amb carril bici, ampliació de voreres, etc.

2. Respecte a la presó Model, quina idea defensa CIU? Diuen de mantenir les galeries i aixo no té sentit. Ens agradaria una zona verda a tot el voltant de la presó, per a tots els veins, no nomes zona verda a una cantonada de la presó. Amb equipaments en edificis nous i comerç pel barri. Nomes s'hauria de mantenir el panoptic central. L'ajuntament d'hereu vol mantenir totes les galeries.

3. Portem anys patim una massificació de gavines a les taulades de la presó Model que fan molt soroll a les nits i no podem dormir, la solucio seria posar un niu amb falcons en algun edifici proper ( Hotel Torre Catalunya o conselleria territorial del carrer Josep tarradelles ) , he consultat amb els responsables del projecte d'introducció de falcons de l'ajuntament i estan d'acord però el consistori no fa res.

4. Quina planificació hi ha per reformar el tram final de l' Avinguda de Roma? I de la Estacio de Sants? Aquesta zona hauria de ser un punt d'unió entre3 barris Eixample, les Corts i Sants i ara es un caos, sense cap mena de comunicació. Els veins hem de donar moltes voltes per arribar a l'estacio de sants, no hi ha una via de comunicació eficient, cal una reforma de la plaça dels països catalans


gràcies per la vostra atenció