miércoles, 5 de mayo de 2010

INTERVENCIÓ AL PLENARI. EQUIPAMENTS ILLA GERMANETES JA!

www.gardanuy.blogspot.com

Al plenari de divendres vaig demanar que el govern municipal que deixar sempre pel final els equipaments dels mateixos districtes.

Els equipaments previstos a "l'Illa Germanetes" son majoritàriament imprescindibles tant l'escola bressol, l'IES, els pisos dotacionals com l'equipament sociosanitari. El cas de la casa de les arts és més discutible.

El barri de l'Esquerra de l'Eixample (tant la Nova Esquerra, com l'Antiga Esquerra) te una necessitat històrica d'equipaments que 30 anys de govern socialista no han resolt. A un any de les eleccions municipals l'actual govern torna a fer veure que la construcció d'aquests equipaments seran una realitat.

Els veïns de l'Eixample estem acostumats a esperar anys i panys equipaments imprescindibles, sempre hi ha algun altre a algun altre lloc més prioritari, el que demano és que en aquest cas despres de gairebé 10 anys d'esperances i neguits dels veïns de la zona aquest govern comenci i acabi tots els equipaments previstos a "l'Illa Germanetes".

Com molt bé deien la gent de l'AMPA Diputació al seu blog el 28 d'abril de 2008

" Tenim en el barri experiències negatives d'actuacions que no arriben mai,... no som un barri de rics, ens calen més serveis"

No hay comentarios: