sábado, 21 de febrero de 2009

SUBVENCIONS 2009 BCN: Bones notícies per les escoles concertades


El passat 10 de febrer, vaig rebre la notícia per part de l'Ajuntament que havien acceptat l'al·legació que vaig presentar a les bases particulars per a sol·licitar i atorgar les subvencions per realitzar activitats i serveis en els àmbits temàtics de cultura, esports, educació, acció social.... tant de districtes com de ciutat.
L'al·legació presentada venia a completar la part que esmenta quines entitats poden sol·licitar subvencions per fer activitats i concretament "Foment de l'activitat de les associacions de mares i pares (AMPA) de les escoles bressol, CEIP, IES i altres centres educatius d'ensenyament obligatòri sostinguts amb fons públics".
Aquesta és una bona notícia perquè obre la porta, per primer cop, a sol·licitar subvencions per realitzar activitats als centres concertats i a les seves associacions de pares i mares a partir d'aquest curs, activitats extraescolars, projectes de cooperació internacional, casals d'estiu, projectes de civisme i convivència, subvencions per als serveis d'acollida escolar, etc.
Inicialment l'ajuntament de Barcelona s'ho havia descuidat, per sort i gràcies essencialment a en Joan Codina, assessor del Grup Municipal CiU, vam poder presentar l'al·legació i aquesta ha estat acceptada. Es una bona notícia!!

No hay comentarios: