sábado, 11 de abril de 2015

ZONA 11: ÀREA CREATIVA A LA DRETA DE L’EIXAMPLE



 Tornant de Setmana Santa, m’agradaria fer-vos un breu resum sobre el projecte “Zona 11” que estem impulsant al barri de la Dreta de l’Eixample.

Zona 11 és innovació, tecnologia, formació i economia social, és un espai de treball i desenvolupament de projectes entre el Districte, entitats i veïns del barri. També és un espai de connexió amb altres zones de la ciutat que permeten unir estratègies de creixement. El projecte agrupa concretament els agents actius entre el Passeig de Gràcia i el Passeig de Sant Joan, la Gran Via de les Corts Catalanes i la Ronda de Sant Pere, i el seu objectiu principal és treballar conjuntament i valorar els actius i les potencialitats d’aquest territori.

Aquesta veritable superilla de la creativitat compta amb un mosaic de centres de formació, espais de co-working, disponibilitat de locals grans a peu de carrer, i patrimoni modernista, que la caracteritza fins al punt d’esdevenir un teòric onzè districte de la ciutat. Aquesta zona és l’entorn ideal per treballar estratègies de coordinació que valorin els seus actius i les seves potencialitats. Es tracta doncs de valorar per dotar l’àrea d’una identitat pròpia amb la creativitat, la tecnologia i la dinamització social com a pilars fonamentals.

Si voleu més informació sobre el projecte, podeu veure la mesura de Govern presentada sobre el tema.

No hay comentarios: