viernes, 29 de enero de 2010

CAMINADA PER LA PAU ESCOLA VICENCIANA AL FORPIENC


Aquest matí he tingut la oportunitat de compartir amb alumnes, mestres i pares i mares de les Escoles Vicencianes de Barcelona, a la plaça del Forpienc, la tercera caminada per la Pau.
He pogut comprobar de primera mà l'extraordinària feina d'aquestes escoles i aquesta tant encertada iniciativa, una caminada des de cada escola d'aquesta congregació ubicades a l'Eixample, Ciutat Vella, Horta Guinardó, Sants i d'altres barris i districtes de la nostra ciutat fins un punt de trobada, aquest any la plaça de Forpienc.
Ha estat un acte emotiu i intens, que ha superat el fred ambiental i ha trasmès molta energia de tots els pressents, prop d'un miler, que han cantat i ballat a favor de la Pau.
La Pau , és festa, però també compromís per fer un món millor, la gent de les escoles Vicencianes han treballat les últimes setmanes per tal d'organitzar un acte que més enllà d'una caminada de reivindicació festiva és un compromís amb la Pau, un gran valor imprescindible de transmetre als nens i nenes, el nostre futur. És un honor que hagin escollir l'eixample i concretament el barri del Forpienc per fer aquesta trobada. Possiblement ha estat l'activitat més emotiva a la que com a Regidor President del Districte de l'Eixample he tingut la satisfacció d'assistir.
Moltes felicitats a tots per l'exit i moltes gràcies per aquesta bonica iniciativa.

No hay comentarios: