martes, 28 de octubre de 2008

CONGRES DEL PSC A BARCELONA

Tinc alguns comentaris a l'espectacular congrés que ha montat el PSC de Barcelona aquest cap de setmana, en primer lloc una cobertuira sense precedents per part de la premsa escrita, pocs missatges i una renovació de càrregs que estava cantada.
La primera conclusió que extrec és que és molt difícil per un partit com el PSC gairebé 30 anys governant la ciutat, fer un missatge de renovació i canvi , en Francesc Marc Álvaro ho ha definit brillantment en un article a "El singular Digital" d'ahir quan es referia al PSC Barceloní com "una força essencialment conservadora. Conserven el poder que teneni malden per ampliar-ho exponencialment.... No toleren que no se'ls obeiexi feudalment".
La segona conclusió son els seus missatges de voler recuperar el vot perdut i recuperar la iniciativa de la societat civil, penso que aquesta gent ja no sap que és la societat civil, la que ells coneixen com a tal la tenen sotmesa.
Finalment és dificil veure una estratègia nova per part del PSC a Barcelona que no passi per servir-se de l'ajuntament enlloc de servir-lo lleialment (tal i com deia Trias) i l'atac a CiU, per part d'en Carles Martí fora de lloc i irrespectuòs, com si fossim nosaltres els que ja governessim la ciutat.
Cavalcan amb aquesta esquizofrènia política no crec que aquets "nous líders" puguin moure al seu fidel electorat cap a l'enéssima victòria a Barcelona, necessitaràn alguna cosa més que una renovació de cares i tornar a invertir milers d'Euros en publicitat, tal i com estan les coses, penso que la gent en comença ha estar fart d'aquets aprenents de tecnocrates, marxistes de saló .

No hay comentarios: