viernes, 18 de mayo de 2007

IL.LUSIÓ PER BARCELONA

Gerard Ardanuy explica que “Aquesta ciutat necessita un canvi de prioritats, situar l’acció social i les persones com a principal eix d’acció municipal” “Barcelona no es pot permetre el luxe d’esperar 28 anys més a que els socialistes de Jordi Hereu, facin alguna cosa àmbit social”
Gerard Ardanuy i Merche Navarro candidats d’Unió, el 7 i la 14 respectivament a l’Ajuntament de Barcelona, s’han reunit avui amb l’Executiva Nacional i de Barcelona de la U.S.O.C. per presentar les propostes socials, econòmiques i laborals que CiU es proposa aplicar amb Xavier Trias com alcalde.

Algunes de les propostes concretes són:
- Construcció d’un parc d’habitatge públic propietat de l’Ajuntament, amb un lloguer no superior al 30% del sou de llogater.
- Construcció de més de 2000 pisos assistits per a gent gran
- Implantació de l’assistència domiciliària universal, estendre la teleassistència a tot Barcelona
- Col•laboració amb l’autoritat laboral per combatre la sinistralitat i la explotació laborals.- Creació d’una xarxa d’empreses d’economia social (Cooperatives, Societats anònimes laborals i empreses d’inserció)
- Realització d’un mapa de professions a Barcelona i impuls de les més necessàries per la ciutat.
- Creació de l’Agència de suport a l’autònom.- Concert d’escoles bressol a la ciutat. Cap infant sense una escola bressol amb preu públic
- Realització d’un nou mapa escolar a la ciutat contemplant els recursos públic i concertats.- Facilitar la creació de noves empreses, 1 gestió i 15 dies per crear-la
- Finançament de PIMES i microPIMES en els 5 primers anys d’existència
- Convertir el 22@ en la pista d’aterratge a Barcelona de les millors empreses tecnològiques del món.
- Incorporarem els gremis, col•legis professionals i associacions professionals en el consell d’administració de BCN activa.

No hay comentarios: