viernes, 17 de abril de 2015

IX CONGRÉS D’ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES: ENSENYAR, ORIENTAR I IL·LUSIONAR



Aquests dies (16, 17, i 18 d’abril) se celebra el IX Congrés d’Escoles Oficials d’Idiomes a Barcelona amb més de 500 professors i professores d’escoles oficials d’arreu de l’Estat espanyol. L’objectiu és crear un fòrum de debat sobre l’aprenentatge de llengües estrangeres, per això, aquesta trobada pretén crear un marc de debat i discussió al voltant del treball que es duu a terme a les EOI, tant per part del professorat com per part de l’alumnat.


Les escoles oficials d’idiomes porten molts anys essent un punt de referència en l’aprenentatge d’idiomes. A Catalunya, des de la inauguració de la primera escola d’idiomes l’any 1960, l’EOI Barcelona Drassanes, la xifra de centres ha augmentat fins a 46, amb un total de 70.000 alumnes. A Barcelona, tenim 6 centres amb més de 200 professors i 20.000 alumnes. 

Els canvis en la societat i la creixent demanda de coneixement de més llengües requereixen que s’estableixin sinergies per potenciar l’aprenentatge d’idiomes. Per això, sota el títol “Ensenyar, orientar i il·lusionar”, el IX Congrés d’Escoles Oficials d’Idiomes és un espai de reflexió oportú en una ciutat educadora i universitària, que orienta i acompanya.

No hay comentarios: